Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Selvudvikling – hvor meget tør vi at se på os selv ?
Fotograf:  Vi taler så meget om selvudvikling i dag, og der udbydes rigtig mange kurser. Men prøv lige engang at se på dig selv og dine omgivelser. Er du i de rigtige vibrationer (energier) – eller hænger du fast i et parforhold eller et job, som ikke er godt for dig?

Artikel af zoneterapeut og healer Gitte Lindeskov Hansen
 
Kommenteret 2 gange. Læs mere...


Sygehuse og alternativ behandling
Fotograf:  Vi har som patienter altid ret til at søge alternativ behandling samtidig med pleje, undersøgelse og behandling på sygehus. Sygehusene skal acceptere patienternes ønsker om alternativ behandling under forudsætning af, at den alternative behandling er forenelig med sygehusbehandlingen.
 
Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.