Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Hvad er alternativ behandling ?
Fotograf:  Alternativ behandling søger at styrke kroppens egne evner til at helbrede sig selv og ikke gøre skade. Det drejer sig om at finde og behandle årsagerne samt forebygge - i stedet for at behandle symptomerne.
 
Læs mere...


Hvad er fysisk og hvad er åndeligt ?
Fotograf:  Dybest set består alt fysisk stof af energi i bevægelse. Denne energi må have et levende ophav, da bevægelse er udtryk for liv, og liv er betinget af et styrende jeg. Der er altså ånd/tanke bag materien – nemlig i tomrummet mellem partiklerne. Den fysiske verden kan altså lige så godt betragtes som værende åndelig, som den kan betragtes som værende fysisk.
 
Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.