Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Mand, giv din kvinde en Tao Tantra Massage
Fotograf: Dencker Mange kvinder lider af manglende sexlyst eller evne til at få orgasme. I underlivet ligger en basal lyst til livet. Mange samlivsproblemer kunne løses, hvis vi fik rettet op på de ubalancer, vi har i de seksuelle zoner.

 
Kommenteret 91 gange. Læs mere...


Alkoholismens tre aspekter
Fotograf:  Alkoholisme, der er et af vores samfunds allerstørste problemer, kan stadig virke både uløseligt og meningsløst. Hvorfor kan vi ikke komme til bunds i årsagerne til alkoholisme?
Læs den spændende artikel af Kirsten Magdavius, Alternativ alkoholrådgiver
 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.