Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Kan de holde, hvad de lover?
Fotograf:  Danske sygehuse opfordres af Sundhedsstyrelsen til at acceptere patienters ønske om at benytte alternativ behandling under indlæggelse på sygehus, men kan det på nogen måde lade sig gøre? Er der nogen realisme bag opfordringen?
Læs debatoplægget af Miguel Opstrup, Klassisk Homøopat
 
Læs mere...


Det virksomme løg
Fotograf:  Medicinsk set er hvidløg særdeles interessant. Hvidløget har en lipidsænkende effekt. Hvidløg virker nedsættende på kolesterolmængden i blodet såvel som på mængden af LDL-kolesterol. Befolkningsgrupper, der spiser meget hvidløg, har færre tilfælde af kræft og kredsløbslidelser.


 
Kommenteret 3 gange. Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.