Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Integritet virker !
Fotograf:  Forestil dig en stol, den har fire ben og et ryglæn. Hvad sker der hvis den lige pludselig mister et af benene? Så ryger stolen ud af integritet – den er ikke længere funktionel, den er ikke længere fuldstændig, uskadt og ukrænkelig snarere tvært imod. Er man i integritet så er man ægte i kontakt med sig selv, uden fordomme.
Artikel af Kasper Finn Johansson, BA-pæd., coach & terapeut
 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Lev livet..........NU
Fotograf: alternativ.dk Nogle mennesker har det bare og kan det – de udstråler det. De nyder livet. Langt de fleste tænker mere på i morgen i stedet for at nyde nuet. At være LIVSNYDER er medfødt men kan læres. Det er aldrig for sent at ændre på vores personlighed. Vores hjerne udvikles hele tiden.
 
Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.