Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Mørkets nødvendighed for lyset
Fotograf:  Var alt lyst, ville der ikke være noget at opleve. Alt ville være det samme og en fremhævelse af noget i forhold til noget andet ville være en komplet umulighed.

Artikel af Palle Arnecke
 
Læs mere...


Selvudviklingens 6 faser
Fotograf:  Selvudvikling er hele livets omdrejningspunkt. Den megen uro der altid er omkring os og den meget fokusering på at: jeg må kontakte en terapeut, der så kan hjælpe mig med at se en bedre verden for mig, er en god støtte, men uden medvirkning af dit eget bevidste sind, så sker der ikke det mest optimale.
 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...



Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.