Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Livskvalitet
Fotograf:  Hvilken kost, hvilken livsstil, hvilke tanker vil bringe dig i balance? Det vrimler med frelste kostanvisninger, råd og terapier. Hvordan kan du vide, hvad der er godt for dig, og er det samme godt for alle?
Genfind dit overskud, engagement og din livsglæde.

Artikel af Kristiane Ravn Frost - AIMA Instituttet
 
Læs mere...


10 tips til Den Gode Samtale
Fotograf:  Når man slipper ”magtkampen” og i stedet bruger Den Gode Samtale, så oplever man dybest set kærlighed både til og fra sin partner – at blive set, hørt og forstået. Herfra finder man oftest de bedste muligheder og løsninger for begge parter.
Artikel af Connie Kragelund, Par og psykoterapeut
 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.