Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Kvinden, der huskede et andet liv
Fotograf:  Jeg mærkede, at jeg blev trukket mod en bevidsthed, hvor jeg mindedes, at jeg engang havde levet et andet liv, som ikke var på jorden. Et liv, hvor jeg bare kunne tænke en tanke, og så skete det, jeg ønskede. Hvor alle vores fysiske behov slet ikke var til stede. Og hvor det hele kørte på et højere plan uden vores jordiske småpjatteri og evindelige gentagelser.
 
Læs mere...


Specialist i små bitte fødder
Fotograf:  Akupunktør og FDZ-Zoneterapeut Jeanette Bille Kjeldsen har siden 1995 haft hundreder af små individer i sine hænder. Jeanette har nemlig specialiseret sig i gravide, fødende og spædbørn.
 
Kommenteret 5 gange. Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.