Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Blev stærke smerter kvit !
Jesper Kofod, Rosenpædagog, Clairvoyant og behandler her på www.alternativ.dk, fortalte i TV2 Lorry – Brunch om Rosenmetoden. Med sig i studiet havde han en klient Siska Holbech, der er blevet sine voldsomme smerter i brystet kvit, efter at lægerne havde opgivet hende. Efter blot en enkelt behandling hos Jesper Kofod forsvandt smerterne.
 
Kommenteret 3 gange. Læs mere...


10 tips til Den Gode Samtale
Fotograf:  Når man slipper ”magtkampen” og i stedet bruger Den Gode Samtale, så oplever man dybest set kærlighed både til og fra sin partner – at blive set, hørt og forstået. Herfra finder man oftest de bedste muligheder og løsninger for begge parter.
Artikel af Connie Kragelund, Par og psykoterapeut
 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.