Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Tro flytter bjerge
Fotograf: alternativ.dk Vi bruger den alle sammen. Medicinmanden brugte den, akupunktøren bruger den, zoneterapeuten, fysioterapeuten, lægen bruger den – alle bruger den – den mest effektive og virksomme medicin: Den positive forventning og troen på at blive rask.

 
Læs mere...


Den gode bønne
Fotograf: alternativ.dk Vi har længe vidst, at de asiatiske kvinder ikke får nær så hyppigt brystkræft som kvinderne i Vesten. Teorien er, at de gennem hele livet, fra de er helt små, via deres kost får soja.
 
Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.