Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Tør du opleve kærligheden?
Fotograf:  Jo mere du har savnet at elske og blive elsket – desto større kan ubehaget være ved nærheden, ved at give dig hen til at opleve kærlighed. Når du får opfyldt dit behov for kærlighed og nærhed slapper kroppen og psyken af – og så kan smerten ved det gamle savn eller de dårlige erfaring få plads til at dukke op!
Det gælder også, selvom du ikke har mærket savnet eller troede du havde fået lagt låg på ...
Connie Kragelund, Par og psykoterapeut
 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Hvad laver de døde ?
Fotograf:  Det, vi kalder ”at dø”, kunne i stedet beskrives som ”at fødes”, idet man ved tabet af det fysiske legeme, ”fødes” til en tilværelse på det åndelige plan.
- Og det som ”dør” eller ”fødes” er naturligvis den del af os, som er af ikke-fysisk natur, vort evige jeg og vore åndelige legemer – eller sagt med et andet ord – vores bevidsthed.
 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.