Spørg Behandlingsvejlederen
Psykoterapeut og Healer, Steen Jørgensen sidder klar til at vejlede dig. Steen vil - i kraft af sin store viden om alternativ behandling - forsøge at finde det optimale til lige netop dig.

Læs mere...
Hypnose
Hypnose på fødegangen, i tandlægestolen og hos lægen er ved at vinde indpas i sundhedsvæsnet

Læs mere...
Alternativ behandling på skemaet
Alternativ behandling er nu en del af medicinstudiet.

Læs mere...
Sund hele livet - Lene Hansson ny bog
Ny bog fra Lene Hansson om livsstilsændring med både madopskrifter, træningsprogram, motivation og idéer til, hvordan man får mere energi...

Læs mere...


Om den revolutionærende Barfods-teknologi!
Opdagelsen af hvor gunstigt det er at give din krop jordforbindelse, og af hvorfra verdens bedste og ultimative antioxidanter kommer, er en af de vigtigste SUNDHEDS-opdagelser til dags dato. Den nye BARFODS-teknologi går i sin enkelthed ud på, at man nu kender til vigtigheden af, at være i kontakt med jorden, for at beskytte sig mod inflammation og smerter, samt om hvorledes kroniske sygdomme har en bagved liggende inflammation.

 
Kommenteret 1 gang. Læs mere...


Samarbejder du med din skæbne?
Fotograf:  Forestil dig, at du ud fra dine evner og dit begær, frit kan forme din fremtidige skæbne i kraft af de energier, du sætter i svingning ved dine handlinger. Forestil dig, at alt hvad du udsætter andre levende væsener for af glæde, hjælpsomhed og medmenneskelighed vil vende tilbage til udspringet.
 
Læs mere...


Jeg kan, jeg vil OG NU GØR JEG DET
Fotograf:  Vi mennesker har ALLE muligheder, hvis vi bare åbner for dem. Det er vigtigt, at vi lærer at bruge vores 6. sans, hvis vi virkelig vil opleve livet. Der er ingen begrænsninger, undtagen lige dem, vi selv sætter.
Dejligt portræt af Irma Lauridsen, kendt Forfatter og Foredragsholder.
 
Kommenteret 4 gange. Læs mere...Copyright Alternativ.dk. Alle rettigheder forbeholdes.